Renoverad radhus-bungalow med 1 sovrum i Torrevieja

€49,950

Beskrivning

SÅLD!!

Nedsatt pris. Före 57,000 €, NU 49,950€!

Här kan vi erbjuda en renoverad bungalow till kraftig reducerad pris. Denna fastighet ligger i ett soligt och mycket centralt läge i Torreta 2, Torrevieja. Den säljas möblerat och erbjuder ett sovrum, badrum, amerikanskt kök, vardagsrum / matsal, uteplats och trädgård. Det ligger i ett trevligt område med många permanenta husägare och har en trädgård precis framför huset. Huset har ingen samfällighetsavgift (Föreningsavgift), och man betalar endast en liten summa för fastighetsskatt.

Alla bekvämligheter inom gångavstånd, busshållplats, mataffär och bara 1 km till Habaneras köpcentrum och bara 3 km till havet. Den fina Aquapolis bad park ligger också i närheten.

Bostaden har sol hela året, något som vi från Skandinavien tycker om. Detta området har det bästa klimatet i hela Europa, och är det området i Spanien med flest soldagar i året, 320-340 dagar med sol.

Ni får vägledning/rådgivning av våra svensktalande medarbetare på plats som hjälper er under hela inköpsprocessen. Kontakta oss direkt i Spanien på +34 633606771 eller frank@casas-bostad.com för mer info.

Läge

Dela

Dela