Parhus i La Florida

€184,900

Beskrivning

Toppkvalitet`s parhus i La Florida, Orihuela Costa

Välkommen till denna underbara fastigheten som ligger i det mycket populära området La Florida, Orihuela Costa. Här kan vi erbjuda en fastigheten i ett soligt och lugnt läge, nära alla bekvämligheter. Det har 3 sovrum, 2 badrum, ett rymligt amerikanskt kök, vardagsrum, ett stort inglasat terrass, luftkonditionering, nya säkerhets fönster, tvättstuga och en härlig gemensam pool med fantastisk uteplats. Poolen delas med grannen.

En imponerande inglasad terrass med plasts för den stora familjen. Man kommer in i en öppen lösning med vardagsrum och kök. Man har 1 badrum och två små sovrum på första våning. 1 trappa opp har man ett mycket stort nyrenoverad dubbelrum med stora garderober och badrum, samt utgång till terrassen. Bostaden är i mycket bra skick.

Några hundra meter bort finns La Florida centrum med restauranger, mataffärer och en stor poolclub med lekplats, musikunderhållning och andra aktiviteter. Några minuter med bil till stränder.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning.

#OrihuelaCosta #LaFlorida

Läge

Dela

Dela