Nyproduktion Vista Azul XXVII Marklägenhet – Punta Prima

€159,900

Beskrivning

Vista Azul XXVII SPA presenterar välbyggda marklägenheter – Punta Prima – Los Altos

Beräknat tillträdesdatum: december 2017. Marklägenheter som byggs i hög kvalitet med 2 sovrum och 2 badrum nära stränder, shopping Center och service på södra Costa Blanca. Vista Azul 27 är ett välbelägen komplex nära Punta Prima köpcentret. Det fina privata området har två pooler varav en inomhus i ett SPA med jacuzzi, gym och lekplats för barn. Den ideella bostaden för att bo året om.

Lägenheterna är på en välbelägen tomt i Punta Prima på södra Costa Blanca. Nya moderna och fräscha lägenheter i låga byggnader i 2 plan. Här bor du bekvämt med kort avstånd till stränderna och köpcentret Punta Marina med sitt stora serviceutbud.

Lägenheterna byggs i hög kvalitet med bl.a. varma golv i de båda badrummen, smakfulla kökssnickerier. A/C är för installerat.

Priser
Från 159 900 Euro – 164 900 Euro

Info om området
7 min med bil till stränderna i Torrevieja och Orihuela Costa. 5 min med bil till Shopping Centret Habaneras i Torrevieja och Shopping Centret La Zenia med alla sina butiker och restauranger.

Costa Blanca syd med sina mer en 320 soldagar har ett Medelhavsklimat som får många att må bättre och tillåter också att man kan njuta av stränderna nästan året runt. Klimatet här har milda vintrar med en genomsnittstemperatur på mellan 18 och 25 grader under större delen av året.

Punta Prima ligger i den södra delen av Costa Blanca, strax söder om Torrevieja och bara 45 minuter från Alicantes flygplats. Punta Prima ligger några kilometer in i landet och består av flera bostadsområden, parker, lokala köpcentrum, restauranger, caféer mm. Punta Prima gränsar till Playa Flamenca där den skandinaviska skolan finns.

#Nyproduktion #Marklägenhet #Söderläge #Torrevieja #PuntaPrima #Semesterboendeutland #Spanien

Läge

Dela

Dela