Nyproduktion bungalower och lägenheter – Punta Prima

€174,900

Beskrivning

Nya bungalower, marklägenheter och takvåningar – Punta Prima – Los Altos

Beräknat tillträdesdatum: september 2018.
Mer än 5.000 m2 grönområden med pooler, Spa med jacuzzi, bastu, gym och barns områden, allt detta gör Vista Azul XXVIII till ett exklusivt bostadsområde! Spektakulär havsutsikt!

Här kan vi erbjuda bungalower, markplans lägenheter med rymliga uteplatser alt. takvåningar med privata takterrasser med fantastisk havsutsikt. Ett nytt projekt som börjar ta form i området Punta Prima, söder om Torrevieja stad.

24 bungalower med 3 sovrum och 2 badrum på bottenvåningen med stora terrasser och övre våning med terrass, balkong och privat takterrass
28 lägenheter med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum med stora terrasser
8 exklusiva takvåningar med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum med privat solarium och jacuzzi

Nära stränder, shopping Center och service på södra Costa Blanca. Vista Azul 28 är ett välbelägen komplex nära Punta Prima köpcentret. Det fina privata området har två pooler varav en inomhus och lekplats för barn. Den ideella bostaden för att bo året om.

Bostäderna byggs i hög kvalitet med bl.a. varma golv i de båda badrummen, smakfulla kökssnickerier. A/C är förinstallerat.

Priser
Från 174 900 Euro – 349 900 Euro

Info om området
7 min med bil till stränderna i Torrevieja och Orihuela Costa. 5 min med bil till Shopping Centret Habaneras i Torrevieja och Shopping Centret La Zenia med alla sina butiker och restauranger.

Costa Blanca syd med sina mer en 320 soldagar har ett Medelhavsklimat som får många att må bättre och tillåter också att man kan njuta av stränderna nästan året runt. Klimatet här har milda vintrar med en genomsnittstemperatur på mellan 18 och 25 grader under större delen av året.

Punta Prima ligger i den södra delen av Costa Blanca, strax söder om Torrevieja och bara 45 minuter från Alicantes flygplats. Punta Prima ligger några kilometer in i landet och består av flera bostadsområden, parker, lokala köpcentrum, restauranger, caféer mm. Punta Prima gränsar till Playa Flamenca där den skandinaviska skolan finns.

#Nyproduktion #Marklägenhet #Bungalow #Söderläge #Torrevieja #PuntaPrima #Semesterboendeutland #Spanien

Läge

Dela

Dela