Nya lägenheter, vista bella, La Mata

€150,000

Beskrivning

SLUTSOLGT!
Vi har 2 fullt möblerade lägenheter kvar i detta populära projekt, Vista Bella Spa. Nyproducerade och härliga lägenheter på markplan. 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum & kök. Det byggs även ett nytt spa med gym & pool. 2 stycken fina gemensamma pooler för vuxna och små barn.

Fastigheterna är byggda med förstärkt struktur mot jordbävningar och har golvvärme installerat i kök och badrum.
Det är förinstallerat för A/C i nedsänkt tak, i kanaler och en sk. Aerothermal värme pump är installerad för varmvattnet. Fönstren är av dubbelglas och aluminium.

Till området hör gemensamma grönområden och uppvärmd pool med jacuzzi som har inbyggt massagesystem, ett gym med spa. Fullt utrustade med vitvaror och möbler, allt ingår i priset! Man får välja från olika möbelpaket vilken stil man själv önskar. Här har man nära till det mesta, affärer och restauranger på gångavstånd. In till Torrevieja centrum, ca: 4km. Fina La Mata stranden ligger bara 1 km bort.

För dem som älskar att gå på promenader erbjuder La Mata fina promenader som löper långs stranden , vilket är ett perfekt sätt att tillbringa en kväll under de ljusa sommarmånaderna och kommer att ge ett mycket välkommet svalkande bris under varma sommar dagar. Vandringen erbjuder en makalös utsikt över havet och kusten

#La Mata #Torrevieja #Semesterbostad

Läge

Dela

Dela