Nya lägenheter i Residencial MUNA i Los Dolses

€189,000

Beskrivning

Residential MUNA ligger i Los Dolses, bara några minuters promenad från den populära La Zenia Boulevard köpcentrum och nära till de bästa stränderna på Costa Blanca, liksom en mängd olika tjänster.

Ett fantastisk bygge bestående av 78 bostadslägenheter med hög kvalitet, 2 och 3 sovrum, grönområden, gemensamma avkopplande utrymmen och simbassänger. En annan av dess attraktioner är dess magnifika söderläge och på grund av dess närhet till stranden, de flesta har havsutsikt. Takvåningar kan man välja mellan en våning eller underbar duplex med fantastisk utsikt, båda modellerna med pool eller jacuzzi ingår.

Dessutom finns stora grönområden, relaxavdelning, gemensamma utrymmen, gym och fitness och simbassänger (inklusive inomhus bassäng). Alla lägenheter kommer med tvättrum, golvvärme i badrummen och installerat luftkonditionering. Dessutom finns det en valfri underjordisk parkering och förråd. Nedan beskrivning av lägenheterna i fas 1 i Muna Spa Resort.

Alla lägenheter kommer med tvättrum, golvvärme i badrummen och installerat luftkonditionering. Dessutom finns det en valfri underjordisk parkering och förråd. Nedan beskrivning av lägenheterna i fas 1 i Muna Spa Resort.

Bottenvåning

På bottenvåningen hittar du 2-3 sovrum. De flesta av dessa lägenheter har dessutom stora terrasser 53-85 också mindre trädgårds områden. Fördelen med dessa lägenheter är det är direkt tillgång till gemensam trädgård och pool områden.

Första våningen

På första våningen hittar du 2-3 sovrum. Lägenheterna erbjuder en härlig utsikt över gemensam trädgård och poolområdet. Den första våningen med lägenheter har terrasser på 24-41 m2.

Andra våningen

Förutom från 1 lägenhet har alla andra lägenheter på andra våningen 3 sovrum och två badrum. 6 av lägenheterna på andra våningen erbjuder lägenhet i ett plan med terrasser från 24 till 38 m2.

De andra 4 lägenheter på andra våningen är etagelägenheter. Etagelägenheterna har 2 sovrum och ett badrum på bottenvåningen samt ett öppet kök och vardagsrum och 2 terrasser. Vardagsrummet har dubbel tak höjd. På första våningen hittar du sovrummet samt ytterligare 2 terrasser plus en trappa till solarium med en egen jacuzzi. Etagelägenheterna har terrasser från 60 till 64 m2 och solarier av 45 m2. Från solarium hittar du en härlig utsikt över det omgivande området liksom La Zenia området och Medelhavet.

Takvåning

I den första fasen av Muna Spa Resort erbjuds 3 takvåninger. De har alla 3 sovrum och 2 badrum med terrasser från 75 – 92 m2 och privata solarier av 116 m2. Från solarium hittar man en härlig utsikt över det omgivande området liksom La Zenia området och Medelhavet. Förutom utsikten och många m2, kommer du att ha din egen privata mini pool på taket.

Mer information på begäran. Boka gärna en dag för att se detta objekt.

#LaZeniaBoulevard #CostaBlanca #losdolses #OrihuelaCosta

Planlösning

2 sovrum 2 vån

2 Sovrum
2 Badrum

Andra våning 2 sovrum Muna i Los Dolses

2 sovrum 1 vån

2 Sovrum
2 Badrum

Första våning 2 sovrum Muna i Los Dolses

3 sovrum 3 vån

3 Sovrum
3 Badrum

Duplex 3 sorvrum Muna i Los Dolses

Takvåning MUNA

3 Sovrum
3 Badrum

Takvåning 3 sorvrum Muna i Los Dolses

Läge

Dela

Dela