Nya lägenheter i La Zenia. Zeniazul, 800m från La Zenia stranden!

€199,000

Beskrivning

Nya 4 rums lägenheter med havsutsikt och stora terrasser!

Från 229.000 €

ZENIAZUL Residential har 46 hus. Fas III- byggas det nu 10 nya bostäder med 2-3 sovrum och 2 badrum, rymliga terrasser och havsutsikt från första våningen, redan till försäljning. Alla med stora terrasser och fantastisk utsikt. luftkonditionering, uppvärmning, golvvärme i alla bad. Man kan ta hissen från lägenhet ner till parkeringskällarplan och gemensamma utrymmen. En stor pool för vuxna och ett mindre för barn. Parkeringsplats är inkluderad i priset. Takvåningen har jacuzzi inkluderat i priset!

Terrasserna är vackra med aluminiumstaket i trä stil och glas räcken för att njuta bättre utsikt. I priset ingår spis, ugn, köks, motoriserade persienner i alla fönster, före installation av luftkonditionering och bepansrade säkerhetsdörr. Badrummen är utrustade med programmerbar golvvärme, glas visa skärmar och badrumsskåp med spegel. Marklägenheter och takvåningar har golv med stora granit bänkskivor med handfat på terrasserna.

Bara 800 meter från La Zenia stranden, ligger i ett lugnt bostadsområde, men utrustade med alla tjänster, med stora köpcentra, kasino, restauranger, varuhus varumärke och små närbutiker.

Komplexet är helt inbyggt och har flera ingångar. Huvudentrén har åtkomst via en ramp och trappa. Hissen ger tillgång från huset till allmänna utrymmen, pool och garage. Framför byggnaden vi har en stor pool för vuxna och små barn, med dusch och grönområden, landskap med bevattningssystem och trottoarer med bänkar och lyktstolpar.

En unik möjlighet för er som söker nybyggt och fräsch, med stor terrass. Här har man närhet till både havet och shoppingcentra med restauranger. Lägenhet ligger 800m från havet.

Mer information på begäran. Boka gärna en dag för att se detta objekt.

Du kan hitta golfbanor i Villamartin, Las Ramblas och Campoamor inom en 5 minuters bilresa. Det är den perfekta platsen att njuta av solen, stranden och alla tjänster, antingen under sommar eller vinter tid och är bara 20 minuter från Murcia flygplats och 40 minuter från Alicante flygplats.

La Zenia området

La Zenias stranden är en av de bästa i regionen och lockar besökare från hela Orihuela-kusten. Den är en stor, vidsträckt strand med utmärkelsen Blå Flagg och har en strandpromenad fylld av lyxiga villor, restauranger och kaféer. Stranden har fin sand, strandbarer, paraplyer, solstolar, barns åkattraktioner och vattensporter. Ligger 10 minuters bilresa från Torrevieja.

I dess närhet finns ”La Zenia Boulevard”, en i särklass absolut höjdpunkt att uppleva. Ett köpcentrum som erbjuder allt ifrån butiker som erbjuder, billiga varor till mycket exklusiva kläd, klock och juvelbutiker. Här kan man också ta med ”hela familjen” och äta för ca 10-15€ inkl dryck. Här i dess närhet kan man bowla, köra gokart, kasta dart, spela basket spela fotboll, äventyrsbad mm.

#LaZenia #PlayaLaZenia #Semesterbostad

Tour virtual

Läge

Dela

Dela