Nya lägenheter första linjen Panorama Mar, Punta Prima

€234,000

Beskrivning

En ny exklusiv bostadsområde med fantastisk utsikt över havet byggs på första strand linjen i Punta Prima!

Panorama Mar är en ny bostadsutveckling vid Havet i Punta Prima, Torrevieja, med vacker utsikt över havet och stranden. Utvecklingen består av lägenheter med 2 och 3 sovrum och 2 badrum, alla med stora terrasser och fantastisk utsikt mot söder, över Medelhavet och stranden i Punta Prima. Bostäderna har utformats för komfort och avkoppling, och kännetecknas av genomgående hög kvalitet. Alla bostäder levereras med garage och förråd. Slutförande november 2017. RESERVERA NU!

2 sovrum Pris från: € 234.000, Boyta 79,08 m², Uteplatser: 16,7 m²

3 sovrum Pris från: € 331.000, Boyta 115,96 m², Uteplatser: 37,65 m²

Dom olika lägenheterna: Lägenhet, Takvåning, Bottenvåning

Inkluderar: garage, Förråd, gemensam pool, Hiss, gemensam trädgård, privat trädgård, luftkonditionering, uppvärmning, golvvärme i alla bad.

Panorama Mar är ett privat, inhägnat område med övervakning för invånarnas säkerhet. Området har stora trädgårdsområden och anläggningar där du kan njuta av solen och utsikten över Medelhavet. De allmänna utrymmena har 3 olika pool, inklusive en infinity-pool och jacuzzi. För barnen finns en separat pool, samt en lekplats. Från bostadsområdet finns direkt tillgång till strandpromenaden.

Punta Prima är bara 5 km från Torrevieja, och har bra infrastruktur i form av transport- och sjukvård. Nära till är flygplatsen i Alicante (45 min) mycket bekvämt, förutom lokala tjänster och affärer som är öppna året runt.

Endast 10 km från bostäderna hittar du golfbanor som Villamartín, las Ramblas, Campoamor, Las Colinas och Lo Romero; alla med 18 hål. Här kan du också hitta köpcentrum som la Zenia och Habaneras.

#Havsutsikt #näratillstranden #förstalinjen #terrass #kollektivtrafik #näratillbekvämligheter #PuntaPrima #Torrevieja

Tour virtual

Läge

Dela

Dela