Ny villa i Residencial Tabora, Orihuela Costa

€285,000

Beskrivning

Nyckelklar villa i ett exceptionell bostadsområde, av högsta kvalitet, elegant design, som ligger ovanför Campoamor stranden, vilket gör det den perfekta platsen att njuta av livet i Spanien. Från detta nybyggda område har man en fantastisk utsikt över Medelhavet och La Manga.

Trädgård med inbyggd grill och en privat pool. Den enorma 85m2 takterrassen är idealisk för att njuta Costa Blanca`s 320 soldagar. Hela tomten har 240m2. Inkluderar alla möbler och vitvaror samt golvvärme i 2 badrum och har förinstallation för A/C. Bostaden består av tre sovrum, två bad, och ett moderna kök av hög kvalité och vitvarorna är rostfria. Planlösningen är öppen och sovrummen har alla inbyggda garderober och är rejält tilltagna. Badrummen har dusch, golvvärme samt inbyggda kranar. Persiennerna är elektriska. Privat pool och trädgård.

Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå har man nära till shopping och restaurange.

Bara några minuter från villan tar du dig till La Zenia Boulevard, ett shoppingparadis,ett flertal golfbanor, shopping center, en fritidshamn med vattenaktiviteter och flera fina stränder som utmärkts med Blå Flagga. 1 km till närmaste strand.

Till urbanisationen hör ett gemensamt grönområde med pool och lekpark för de minsta.

PRIS: 285.000€

113,02 kvm boyta
84,73kvm takterrass
53,25 kvm trädgård

Läge

Dela

Dela