Ny moderna villa i Finca golf, Algorfa

€189,000

Beskrivning

Moderna villor på första golflinje i La Finca Golf, Algorfa.

Dessa vackra villor har en design som söker utrymmenas funktionalitet som fångar upp det naturliga ljuset, i samstämma med Medelhavets stil. Bostäderna är på ett plan fördelat på ett stort vardagsrum, 2-dubbelrum med inbygda gardrober, 2 badrum, ett mycket elegant kök med en öppen planlösning med matplats, terrass och solterrass. Byggs på tomter på över 400 m2 med trädgård, larm och en enastående och en privat pool ingår. Tomten är fantastisk och ligger på det bästa område vid golfbanan och bergen.

Villorna byggs med material av hög kvalitet och inkluderar preinstallation av A / C. La Finca golfbana har en 5-stjärnigt hotell med spa, en spektakulär klubbhus och kommersiella området. Denna projekt erbjuder fantastisk panoramautsikt över dalen och ligger bara 15 minuter från stränderna i Guardamar och Torrevieja.

Från 189.000 €

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Algorfa är en charmig inlands by som har en stor och imponerande kyrk område. Rio Segura går förbi Algorfa och det finns en kommunal sport komplex med utomhuspool samt imponerande golfbana och spa på La Finca Resort. Algorfa erbjuder ett bra utbud av lokala och internationella restauranger, några små butiker för allt du behöver och söndag morgon den stora marknaden vid namn Zoco Market. Här kan man cykla eller promenera på Algorfa Rio Segura rutten, och njuta naturen runt.

Om du vill göra Algorfa till ditt nästa semestermål kan du antingen flyga till Alicante flygplats eller Murcia. Båda flygplatserna är inom en trettio minuters bilresa från orten.

#LaFincaGolf #Algorfa #Spanienbostad #CostaBlancaSyd

Läge

Dela

Dela