Lyxig villa med pool i El Chaparral, Torrevieja

€350,000

Beskrivning

En villa för hela familjen!

Här kan vi erbjuda en rymlig villa av ypperste kvalite med plats för hela familjen! Med ett boarea på 212 m2 med 3 sovrum, 3 badrum, samt dubbla vardagsrum och dubbla kök, (separat lägenhet) matrum, inglasad terrass. Från den inglasade terrassen kommer man ut i den kaklade och fint planterade trädgården med ett poolområde där man kan svalka sig under varma sommardagar. Pool med saltvatten som är helautomatisk(renoverad 2017/2018

Egendomen är mycket påkostad. Omfattande användning av material av mycket god kvalitet i hela huset. Nytt kök i 2017 samt renovering av matsal, vardagsrum, bad och pool mm. Här finns också flera uteplatser med valmöjligheten om man vill vara i solen eller skuggan. Från bostaden har man gångavstånd till restauranger, barer och övrig nödvändig service för er härlig vistelse i Spanien!
Villa i ett härlig område byggd i 1999 i det lugna bostadsområdet La Siesta San Luis/El Chapparal, Alicante-provinsen, omgiven av en lugn miljö där du kan njuta av den fina naturen. Solfångare för användning året runt, central ac, kamin i båda vardagsrummen, och en diesel central panna som värmer alla rom i huset.

Övre plan och takterrass
På det övre planet finns ett sovrum, badrum, samt utgång till en stor takterrass mot syder. Takterrass om ca 30m2

Nedre plan 1
Från trädgården kommer man in på den inglasade verandan med ingång till matsalsdelen, sen köksdel, vardagsrum, ett sovrum och badrum. Den inglasade balkongen har om ca: 15m2 som också har centralvärme under vintertiden.

Nedre plan 2
I det nedre plan 2 som är nyrenoverad, finns köksdel och vardagsrum. Ned trappen finns ett sovrum och badrum. Från köket och vardagsrum kan man gå ut till tomten och poolen.

Utomhusytor
På den 415m2 stora tomten finns det en mycket fin trädgårdsdel, parkeringsplats för bil, ett poolområde, samt förråd/gäststuga med duch och toalett. Större delen av tomten ligger i ett soligt söderläge.

Läge

Dela

Dela