Fantastiska lyxvillor i Campoamor Golf

€840,000

Beskrivning

Fantastiska designade lyxvillor på golfbanan Campoamor

En designad lyxvilla på exklusiv golfbana i Orihuela Costafrån 200m2 boarea, vardagsrum, 3-4 sovrum, 3-4 badrum, golvärme, privat pool mm. Den ligger på en mycket stor och privat tomt i den framstående Las Colinas Golf and Country Club. Hela denna exklusiva egendom har stora, tvåglasfönster som ger massor av dagsljus. Stort kök. Golvvärme i alla rum gör att du vill stanna här under hela året och njuta av den vackra utsikten denna fantastiska fastigheten erbjuder.

En spektakulär generös och ljus planlösning med stora rum och härliga glaspartier ut mot Medelhavet och de omgivande skogsområdena.

Campoamor, ett av de vackraste naturområdena i Orihuela Costa på Costa Blanca syd. En dal på 330 hektar mellan kullarna, rakt framför havet och omgiven av Championship golfbana, Las Colinas Golf. Ett bostadsområde med få bostäder, integrerad med sin omgivning och respektfull mot miljön. Här kommer man bort från allt och kan njuta av ett naturområde. Utöver golfbanan, finns det sportanläggningar med tennis- och paddeltennisbana, gym och en landskapsled på 3 km. Här finns också en stor Casa Club, restauranger, kaféer och affärer. Den mest exklusiva anläggningarna är Beach Klubben på första strandlinje på La Glea, Campoamor dit endast ägarna har tillträde.

Longstay Golf i Spanien på Campoamor. Förstklassig longstay med det mesta av det bästa! För Er som söker en förstklassig, familjär och minnesvärd vistelse på den spanska Costa Blanca kusten med flest soltimmar.

Mer information på begäran. Boka gärna en dag för att se detta objekt.

#Campoamor #Golf #Las ColinasGolf #RealClubdeGolfCampoamor #GolfLasRamblasdeCampoamor #Orihuela Costa

Läge

Dela

Dela