Charmig villa med privat pool i fina Villas Marinas i Torrevieja

€340,730

Beskrivning

Här kan vi erbjuda en hörnvilla i det fina området ”Villas Marinas” i Torrevieja. Calle Manuel Espinosa Maciá, 36, Torrevieja. Bästa läge (sydväst) med privat pool och en stor härlig takterrass med grill, kök och badrum man kan njuta 365 dagar om året. På första våning har man en mysig Inglasad terrass, vardagsrum, separat fullt utrustat kök, två sovrum, gästtoalett och ett badrum. I källaren har man vardagsrum med bar, två sovrum och badrum. Bredband finns. Bostaden har också garage samt parkering för totalt 2 bilar + MC. Idealiskt helårsboende som vill njuta av soliga somrar och vintrar på Costa Blanca syd.

Villans läge är perfekt med 200m till strand, flera restauranger och barer inom kort promenadavstånd. Den kända svenska restaurangen ”Roosvall`s” ligger 200m unna. Det finns även en matbutik inom några minuters promenad.

0,2 km till strand
3 km till Torrevieja centrum
3,5 km till Habaneras köpcentrum och badland
45 km till Alicante flygplats

Torrevieja är en mycket populär stad med 49% spanjoler och 51% turister. Vi har 20 kilometers kust som belyser många fantastiska stränder som La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos och Ferris. Här skiner solen 320+ dagar om året, och många badar på stränderna också under hela vintern.

Läge

Dela

Dela