Nyheter

Bra sjukhus i Torrevieja

Torrevieja sjukhus. Vi har en av de bästa sjukhus i hela värden.

Torrevieja Universitetssjukhuset har fått av den gemensamma kommissionen International (JCI), den mest prestigefyllda sjukvård ackreditering som garanterar patienter följs hög kvalitetsstandarder, erkända på internationell nivå.

Det är den andra offentliga sjukhuset i Valencia och fjärde i Spanien för att få detta erkännande, vilket placerar den i nätverket av de bästa sjukhusen i världen.

Världsledande inom utvärdering har JCI garanterat att vården uppfyller de mest krävande kvalitets- och säkerhetsnivåer, sjukhuset är tillförlitlig och patienter kommer först, förklarade chefen för centrum, doktor Jose Antonio Velasco.

Den JCI utvärderar mer än 1200 element inklusive säkerhet, tillgänglighet, kontinuitet uppmärksamhet och rättigheter för patienten och deras familj.

Ackrediteringen har en giltighetstid på tre år under vilken vårdcentraler måste uppfylla och hålla kvalitetskraven.

torrevieja hospital, sjukhuset är tillförlitlig, Torreviejas sjukhuset
Hospital de Torrevieja.

Universitetssjukhuset i Torrevieja är en offentlig institution, som förvaltas av ”Ribera Salud” och integrerat nätverk av sjukhus i hälsoministeriet i Generalitet Valenciana.

Universitetssjukhuset i Torrevieja är utformad för att ge den bästa modern folkhälsa i förväg, med omfattande faciliteter tillgängliga för användaren och professionella.

Som sådan, är det en del av Department of Health kallas Torrevieja 24 poäng tillsammans med annan sjukvårds tillgänglig för medborgarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *