Nyheter

Romersk marked med mat i Torrevieja 2015

Romersk marknad i centrum av Torrevieja

Plaza de la Constitucion och Calle Caballero de Rodas kommer i helgen (21-24 april), ha öppet kontinuerligt från 11:00 till 23:00, som en autentisk och ursprungliga romerska marknaden var förr i tiden. Det kommer att visa teman under romartiden, gladiatorer kämpa, siare, klassisk teater och mycket god mat.
marknad i centrum av Torrevieja  Den viktigaste nyheten ligger i det faktum att marknaden har planerat sin verksamhet kontinuerligt och besökarna "alltid möter någon form av åtgärd, legioner, band, spel, jonglering tillvägagångssätt när du närmar dig "Almagro”, som lovade att de kommer att installera två romerska läger Den romerska marknaden i Paseo Vista Alegre i Torrevieja Den romerska marknaden i Paseo Vista Alegre i Torrevieja
Den romerska marknaden öppnar sina dörrar i Paseo Vista Alegre i Torrevieja i dag 21 april 2016 kl: 11. Evenemanget kommer att förbli tills söndag.

Den romerska marknaden Torrevieja startar torsdag och kommer att stanna kvar i Paseo Vista Alegre till söndag, förklarade borgmästare kultur Alejandro Blanco och eventkoordinator i företaget La Fragua de Vulcano, Alberto Almagro vid en presskonferens.

Den viktigaste nyheten ligger i det faktum att marknaden har planerat sin verksamhet kontinuerligt och besökarna ”alltid möter någon form av åtgärd, legioner, band, spel, jonglering tillvägagångssätt när du närmar dig ”Almagro”, som lovade att de kommer att installera två romerska lager.
Den romerska marknaden i Paseo Vista Alegre i Torrevieja

För dom yngre har de sitt eget läger där, genom olika spel, kommer att möta en attraktiv och underhållande historia om när marknaden var inställd. Det har också varit planerade utplaceringen av ett stort antal maskiner och utstyr för belägring som används av romerska soldater.

Almagro förklarade också att under de fyra dagarna kommer det att presentera två legioner, en från området och andra från Portugal och, i tillägg till de traditionella positioner produkter av alla slag, ett flertal, astronomiska matställen med ”saftiga grill rätter, grillade bläckfisk eller grönsaker.”
Marknaden, med åttio platser, skall vara öppen för allmänheten från 11:00 till 23,30 pm, utom på söndag som stänger kl 10:30. Smedjan i Vulcan (en teaterscen bak museet), i sin femte gång visa en tematisk händelse i Torrevieja, visa ”en dag full av överraskningar” för att citera arrangörerna.

#Romerskmarknad #Torrevieja #PlazadelaConstitucion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *