REFERENSER

Nöjda kunder- referenser

Lars Åke och Nina-2016 Sverige

Nöjda kunder-REFERENSER
Nöjda kunder köpte hus i Playa Flamenca

Vårt intryck av Frank och Maely är; att de är engagerande, seriösa och väldigt tillmötesgående Vilka frågor eller funderingar vi än hade så fick vi hjälp med det Kunde de inte svaret direkt så tog de reda på det. För oss kändes det väldigt tryggt att få den hjälpen. Det vore otänkbart för oss att klara allt utan den hjälpen. Så kontentan av det hela är; vill ni känna er säkra och trygga inför ert beslut, så rekommenderar vi Frank o Maely ps Vi hade inte köpt hus om det inte vore för dem. Lycka till med ert husköp MVH Nina o Lars-Åke Augustsson

 

 

 

 

Svein og Sigrunn-2017 Norge

Refferanser kunder köp
Nöjda kunder sålde sitt hus i Aspe.

Vi vill tacka så mycket Maely och Frank för försäljning av vårt hus i Aspe. Dom är två underbara människor som man kan lita 110% på. De är mycket professionella och tillmötesgående. Detta är något vi inte hade lyckats utan deras hjälp, och vi kan rekommendera dom på det starkaste. Mycket nöjda, vi har känt oss säkra under hela processen!

Önskar är lycka till vidare.
M.V.H.
Sigrunn og Svein.

 

 

 

 

 

Per Arthur-2017 Norge

Refferenser Casas & Bostad
Nöjd kund sålde sitt hus i Torrevieja

 

Sålde mitt spanska hus i Torrevieja med Frank / Casas & Bostad som förmedlare. De tog hand om allt. Allt från städning av egendomen och målning, till hantering av bank, dokumenten, fullmakt och försäljning. Allt detta medan jag befann mig i Norge.

En nöjd kund som kan rekommendera detta företag!
Vänlig hälsning
Per Arthur

 

 

Madeleine -2017 Sverige

Nöjd  kund som köpte lägenhet i Playa del Cura, Torrevieja

Hej Frank och Maely!
Tusen tusen tack för allt ni har gjort. Tack vare er, så gick min dröm i uppfyllelse. Jag litade på er till tusen.. och det visade sig att jag hade rätt. Ni har varit helt underbara. Tack än en gång
Stor kram fram mig ! Mimo.

 

 

 

 

 

 

 

Luiz och Rosa -2017 Spanien

Alla fyra av oss delar tanken att det är ett ojämförligt hus, det är tillräckligt stort för oss och att det var fullt möblerad. Liksom att vara i ett lugnt område som det var vår familj letade efter. Vi är mycket glada för att vi valde denna plats att bo. Vi är mycket stolta över vårt val av köp, och allt tacket vara er på Casas & Bostad.

Ett stort tack till Maely och Frank Robert som hjälpte oss hitta vårat drömhus! Vi kan rekommendera dom på det starkaste. Mycket Mycket nöjda!

Vänliga hälsningar
Luis Ruiz och Rosa Anna Pellin

 


Gabriela och Fransisco -2018 Spanien

 

Nöjda kunder från Barcelona som köpte lägenhet i La Mata, Torrevieja

När jag kontaktade Maely och Frank Robert på Casas & Bostad i Torevieja bad jag dom hjälpa mig att hitta ett bra investeringsobjekt. Samt att det skulle vara bra uthyrningsmöjligheter. Dom hitta min drömbostad under helgen, och två veckor senare var den min.
Jag gav dem mitt förtroende att hitta ett investeringsobjekt, och det angrar jag inte en dag på. Jag och min familj är så nöjda.
Oerhört trevliga, aktiva och engagerade säljare 🙂 De har mitt fulla förtroende och jag är så tacksam för att jag valde dom.

 

 

 

 

 

Linda och Stefan – 2018 Sverige

Nöjda kunder från Sverige som köpte i Playa del Cura, Torrevieja

Tack för all hjälp i samband med köpet av vår fina lägenhet i Torrevieja. Lägenheten överträffade våra förväntningar och
var mycket finare i verkligheten än vad vi sett på bilderna. Vi måste säga att det nog inte finns någon bättre mäklarkontakt
man kan ha när köpet, som i vårt fall, skedde på distans. Allt fungerade perfekt och ni tog hand om allt på ett mycket professionellt men samtidigt personligt sätt. Vi kände oss mycket trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera er och er firma till alla som önskar en bostad i t.ex. Torrevieja.

 

 

 

 

 

 

 

Lena och Kenneth – 2018 Sverige

Köpte i playa del cura
Nöjda kunder från Sverige som köpte i Playa del Cura, Torrevieja

Det här hade vi aldrig klarat själva. Av en händelse klev vi in på kontoret och träffade Frank & Maely. Dom var väldigt tillmötesgående och visade oss runt på olika prospekt och till slut hittade vi vad vi var ute efter. Väldigt bra läge och bra pris. Allt var klart på 3 veckor, tack vare deras hjälp. Med bank, försäkring, advokat, el, vatten, hantverkare. Dessutom som grädde på moset är dom väldigt trevliga. Ser fram emot att komma tillbaka efter påsk när lägenhet är klar. Vill starkt rekommendera dom.

 

 

 

 

 

 

 

Chaterine och Thomas – 2018 Sverige

Nöjda kunder från Sverige som köpte i La Mata, Torrevieja


Vi vill tacka Frank och Maely på Casas & Bostad för den fantastiska hjälp vi har fått av er med att fixa allt man behöver för att skaffa sig ett boende i paradiset!
Fixade NIE nummer, bankkonto, advokat, hemförsäkring, ni såg också till att el, vatten skrevs över på oss. Visade oss runt i Torrevieja och La mata
Kan starkt rekommendera dom man känner sig lugn och väl omhändertagen.
Vi kommer hålla kontakten med dom!
Med vänlig hälsning, 
Chaterine & Tomas Ljungberg

 

 

 

Val och Mark – 2018 Irland

Jag och min son vill tacka för all hjälp i samband med köpet av vår lägenhet i Torrevieja. Frank och Maely tog hand om allt på ett mycket professionellt och personligt sätt. Dom fixade fullmakt från Dublin, NIE nummer, bankkonto, advokat, hemförsäkring, el och vatten. Vi var i Irland mestadels av tiden, och har inte klarat detta själv. Vi kan rekommendera dom på det starkaste.
Best regards, Val and Mark Walsh

 

 

 

Rimon och Kristin – 2018 Sverige

Jag och min fru fick kontakt med Frank och mayle via en vän till oss som rekommenderade dessa mäklare till oss. Vi hade varit i kontakt med ganska många mäklare firmor innan vår ner resa till torrevjea. Sedan ringde vi upp frank och berättat till honom vad vi söker för typ av bostad och vi kände redan från första samtalet att han kändes bra och seriös jämför med andra mäklare. Dom är väldigt bra på att förklara punkt för punkt innan hus köpet detta var kanon bra för oss eftersom Spanien har sina lagar och regler.

När vi kom ner till torrevjea så träffade vi en del mäklare innan frank och mayly, men det lockade inte tyvärr oss kanske pga kanske att dom inte lyssnade på oss och gav oss tiden att berätta vad för bostad vi ville ha och det kändes stressigt. Sedan träffade frank och mayle, satte oss ner på en café innan vi ska ut och jaga hus dom gav full tid det kände så lungt och skönt för oss. Nästa dag visa dom oss tre typer av bostäder och vi hittade dröm boendet direkt. Va bara att skriva fullmakt sedan skötte deras advokat all juridiska tills vi fick nycklar.

Kan starkt rekommendera frank och maely att hitta er dröm boende i Spanien.