Visningsresa till Torrevieja-La Mata- La Zenia- Playa Flamenca- Cabo Roig-Costa Blanca

visningsresa

Hur fungerar en visningsresa?

Våra visningsresor är mycket populära, och när ni bestämt att ni vill åka till Spanien för att finna en bostad i solen, kontaktar ni oss för visningar på plats i Spanien. Visningarna sker efter din budget, dina bostadsönskemål och utan köpkrav.

Ni tittar i er almanacka och ser när det passar att ni kan komma ner 3-4 dagar, beroende på flygtider och hur väl ni känner till Costa Blanca sedan tidigare. Ni bestämmer själva när ni vill åka, vi har inga chartrade plan, utan visningsresan anpassas så att den skall passa just er (max 2 personer i varje tillfälle). Ni bör dock boka minst 2 veckor innan ni kommer ner så att vi hinner förbereda allt.

Vi kommer och hämtar upp er på flygplatsen i Alicante och kör er till hotellet. Om ni hellre vill hyra en lägenhet kan vi hjälpa er med detta. Priset för en lägenhet ligger på 40-70 euro/natt beroende på storlek.

En svensktalande fastighetsrådgivare är med under dom 3-4 dagarna, och man får svar på massor av funderingar och frågor. Du får lokalguidning och ser olika områden. Visningarna sker efter din budget och bostadsönskemål.

Ni får en personligt visning av lägenheter, radhus och villor som passar era önskemål vad gäller läge, storlek och pris. Ni gör t e x besök i någon av de närliggande städerna, ni kanske äter en tapas lunch på någon lokal uteservering, ni åker ner och tittar på stranden, småbåtshamnen eller den närliggande golfbanan, Ni bestämmer. Din guide har all information om de olika husen och områdena, och vet när husen blir klara för inflyttning.

Tänk på att samtliga priser är utan skatter och avgifter. Räkna med att det tillkommer ca 14 %. Av dessa är 10% IVA, som är den spanska byggmomsen. De övriga 4% skall täcka kostnader för lagfart, notarier, advokat, försäkring, inkoppling av el och vatten.

Vid köp av nyproduktion betalar vi vistelsen i fyra dagar och även flygbilletter upp till tiotusen kronor. Vid köp av begagnade bostäder bjuder vi på hotell med frukkost i fyra dagar. Vi betalar ut visningsresan efter att slutbetalningen och lagfarten skrivs.

Missa inte vår visnings erbjudanden!
Ring oss nu och boka resan eller skicka mejl och lämna telefon nummer, då kontaktar vi Er.

För ytterligare information.
Ring Frank Robert Olsvik: : +34 633606771
Eller Maely Campos Garcia: +34 622793505

email: info@casas-bostad.com

#Visningsresa #Visningsresa #LaMata  #La Zenia #Playa Flamenca  #Cabo Roig #CostaBlanca #Alicante #Visningsresatorrevieja #köpabostad