Rymlig och solig takvåning i Pilar de la Horadada

€134,900

Beskrivning

Nedsatt pris. Före 159.900 €, NU 134,900€!

Den här fastigheten ligger i ett lugnt och centralt läge i Pilar de la Horadada inom gångavstånd till bekvämligheter. Den är möblerad och har 3 sovrum, 2 badrum, ett separat kök med uteplats, ett stort vardagsrum, stor balkong, luftkonditionering, värme, garage + källare.

Om Pilar de la Horadada
Det är en kommunhuvudort i Spanien. Den ligger i provinsen Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den sydöstra delen av landet.

Kusten Pilar de la Horadada sträcker sig längs mer än 4 km. där vi finner annorlunda miljö. Det finns vidsträckta stränder med fin vit sand i skarp kontrast till det blå havet och små klippor, som leder ut i havet och gömda vikar av gyllene, intim och samlas sand. Dessa stränder är säkra eftersom det inte finns några plötsliga eller lutningar och säkra för barnen.

Fyra av våra stränder har återigen uppnått Blå Flagg: Mil Palmeras, jesuiter, El Conde och El Puerto. Den blå flaggan är en utmärkelse och ett system för certifiering examen miljökvalitet årligen delas ut av Foundation for Environmental Education till stränder och marinor som uppfyller en rad miljöförhållanden och anläggningar, eller en garanti för att njuta av lugnet i en hälsosam miljö.

Stränderna i kommunen är utrustade med många bekvämligheter, med god tillgänglighet för funktionshindrade. De är långa, med fina vita sanddyner täckt med växter som blommar på våren, i hög kontrast till de intima vikar av Torre de la Horadada.

För visning: PM, eller ring Frank: +34-633606771 / frank@casas-bostad.com www.casas-bostad.com – https://www.dinmegler.com/

Visningsresa till Torrevieja-La Mata- La Zenia- Playa Flamenca- Cabo Roig-Costa Blanca

#PilardelaHoradada

Läge

Dela

Dela