Nyproduktion Bioko Delux

€577,000

Beskrivning

Nya Lägenheter Bioko Delux i Aquamarina, Cabo Roig 

Efter den massiva framgång Bioko utveckling i Aquamarina, Cabo Roig har en ny utveckling presenterats på grannens tomt – Bioko DeLux. Den är klar i  4 kvartal 2016. Från 227000€

Alla lägenheter har utsikt över den vackra gemensamma pool området och trädgården. Varje lägenhet har en underjordisk privat parkeringsplats och förråd. Alla lägenheter i Bioko Delux är byggd av hög standard material. I Bioko Delux hittar du en social club som erbjuder en uppvärmd pool, mini spa, gym, bastu och ett rum för avkoppling med TV.

Bottenvåning:
Bottenvåningen består av antingen 2 eller 3 sovrum och 2 badrum. Bottenvåningens lägenheter har fördelar av att ha flera terrasser och direkt tillgång till gemensam pool och trädgård.

Mellersta våningarna:
Den mellersta våningen lägenheterna består av 2 och 3 sovrum och 2 badrum. Den har alla en huvud terrass, varifrån du har utsikt över gemensam trädgård och pool område, samt en mindre terrass på baksidan av lägenheten.

Takvåningar:
Alla takvåningar är tyvärr slutsåld.

Bioko Delux ligger inom gångavstånd till alla bekvämligheter på den populära Cabo Roig Strip, strandpromenaden och stränderna i Cabo Roig och Campoamor. Zenia Boulevard finns bara några kilometer från bostaden och du har 6 18-håls golfbanor inom en kort bilresa.

Cabo Roig är en populär badort som ligger i ett område som kallas Orihuela Costa på södra Costa Blanca i Spanien. Ligger emellan La Zenia i norr och Campoamor i söder, är Cabo Roig nära den större staden Torrevieja.

Cabo Roig Strip
Du är bortskämd för val med god mat och restauranger i Cabo Roig . Med vissa restauranger vinnande Fem stjärnor utmärkelser, är det inte konstigt att lokalbefolkningen väljer att tillbringa de varma kvällarna middag med sina familjer på orten.

För dem som älskar att gå på promenader erbjuder Cabo Roig många fina promenader som löper från Cala Caleta stranden till La Zenia stranden, vilket är ett perfekt sätt att tillbringa en kväll under de ljusa sommarmånaderna och kommer att ge ett mycket välkommet svalkande bris under varma sommar dagar. Vandringen erbjuder en makalös utsikt över havet och kusten och det finns några intressanta vikar att utforska längs vägen.

Saker att göra i Cabo Roig
Här finns tennis, hästridning, dykning, mm. Utflykter som till Rio Safari Park är mycket populär.

Med fantastiskt väder och enkel tillgång till Murcia flygplats bara 20 minuters bilresa söder och Alicante flygplats 40 minuter med bil till norr, är det inte konstigt att Cabo Roig blivit en populär plats för turister och personer som äger bostad här.

#CaboRoig # #NyproduktionBiokoDelux #NyaLägenheteriCabo Roig

Läge

Dela

Dela