Ljus och fräsch lägenhet med pool och garage i centrala Torrevieja

€62,000

Beskrivning

Nedsatt pris. Före 69,000 €, NU 62,000€!

En mycket hemtrevlig lägenhet på fjärde våningen med en mysig balkong med härlig morgonsol och fin utsikt över parken!

Varmt välkomna till denna ljusa och trevliga bostaden i Torrevieja på bekvämt promenadstånd till det mesta. Lägenheten består av två sovrum med garderober och ett helkaklad badrum. Ett luftigt och ljus ingivande vardagsrum med plats för matsalsdelen med en utgång till en terrass med vy ut mot parken, vilket även kan beskådas från ena sovrummet och ett fullutrustat amerikansk kök. Bostaden är perfekt belägen med allt man är i behov av i det vardagliga livet. 1000 meter ifrån det vackra havet och den mycket populära strandpromenad.

Ett gemensamt poolområde finns. Fastigheten säljs med privat låsbart garage (ingår i priset). Är utrustad med hiss.

I närheten av bostaden finner du den mycket populära parken ”parque de naciones”, köpcentrum Habaneras och Carrefur, fredagsmarknaden, vattenland ”Aquapolis”, gym, lekpark för barn, mataffär, apotek, kafé och restauranter. Allt inom promenadstånd.

Från 2002
55 m2 boarea
SUMA (Fastighetsskatt): 250 Euro/år
Comunidad (Samfällighetsavgift): 300 Euro/år
Comunidad (Samfällighetsavgift) Garage: 45 Euro/år
Energideklaration:

Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Lägenheten säljs fullt möblerad.

Man tar sig lätt till Torrevieja som ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit pga. det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Här finns allt man kan behöva för att leva och bo året om.

Torrevieja är den mest kända staden på Costa Blanca-kusten i Spanien för oss nordbor. Staden har länge varit ett favoritresmål. Torrevieja är verkligen en dröm för dem som tycker om ett skönt och varmt klimat året runt. sol och bad, golf, utflykter mm.

#Torrevieja # CostaBlanca

Läge

lagenhet

Dela

Dela