Ljus och fin lägenhet nära stranden i Campoamor!

€150,000

Beskrivning

Nu finns denna ljusa och fräscha lägenhet till salu bara 300m från stranden i Campoamor! Stranden och båthamnen enbart 4 minuters promenad bort (300m). Ett perfekt boende både för den som letar efter något permanent eller den som vill njuta av en trevlig semester. Den har reception med bemannad portvakt.

Fastigheten har ett ljust och fint vardagsrum varifrån man kan ta sig ut till terrassen som är inglasad. Ett separat kök, tre sovrum, ett kaklad badrum, och ett gästtoalett.

Det finns ett Poolområde med tennisbanor och resturang like vid lägenheten som man betalar en liten summa pr.dag för att använda.

Campoamor sträcker sig flera mil från havet och upp i bergen. Här kan du njuta av ett vackert område, med flera stränder, båthamn, såväl gångstigar som cykelvägar. Man kan säga att Campoamor har ett perfekt läge; här har du tio minuter mellan havet och golfen, en aktivitet som området är särskilt känt för.

Bad och strandliv

I Campoamor kan du njuta av tre härliga sandstränder. Playa de La Glea eller ”den stora stranden”, Playa de Barranco Rubioelle eller ”den lilla stranden ”och den minsta stranden, Aguamarina.

Playa de la Glea har de senaste åren lyckats erhålla blå flagga, EU:s symbol för rena och säkra stränder. Under sommarmånaderna finns här badvakter, strandbarer, toaletter, och diverse aktiviteter som trampbåtar och ”bananbåtar”. Parasoll och solstolar går att hyra och det finns även gott om kranar att skölja av fötterna under, innan du går upp och njuter av någon av restaurangerna som ligger i direkt anslutning till stranden.

Att göra och se i området

Området är välkänt för sina fantastiska golfbanor; Campoamor Golf, Colinas de Campoamor och Las Ramblas Golf.

Men det finns även gott om andra upplevelser och friluftsaktiviteter. Exempelvis har restaurangen El Cortijo ett eget stall med hästar! I marinan finns möjligheter att hoppa på olika båtturer och längs med hela kusten kan du ta långa, härliga promenader. I området kan du även spela minigolf eller njuta av parker och lekplatser.

Det finns även en utomhusbiograf sommartid. Sommartid är discot Xairo öppet på Hotell Montepiedra.

Affärer och restauranger

Här finns all slags service: matvarubutiker, restauranger, banker, apotek och mycket mer. Här hittar du allt från enklare strandbarer till exklusivare restauranger som Csas Alfonso som har en stjärna i Michelin guiden. I närliggande områden som Mil Palmeras, Pilar de la Horadada och Cabo Roig kan du besöka marknader varje vecka.

Campoamor ligger cirka 50 minuters bilväg från Alicante flygplats och bussförbindelser tar dig smidigt till Alicante, Torrevieja och Cartagena.

Läge

lagenhet

Dela

Dela