4 rums radhus i Playa Flamenca

€127,000

Beskrivning

Nedsatt pris. Före 127.000 €, NU 123,900€!

Denna attraktiva fastigheten i populära Playa Flamenca ligger i ett lugnt och soligt läge!

Den är snyggt inredd och erbjuder 3 sovrum, 2 1/2 badrum, ett stort vardagsrum / matrum med öppen spis, separat kök, tvättstuga, luftkonditionering, uppvärmning, en vacker trädgård, privat takterrass och gemensam pool. Säljs fullt möblerad.

Fina stränder finns bara några minuter unna med bil, Zenia Boulevard shoppingcenter, samt Playa Flamenca gatumarknad på lördagar ligger i närheten. Klimatet här är bland det mest hälsosamma i världen med sina 320+ soldagar i året, subtropiskt och torrt. De fina varma och långa somrarna och milda vintrarna gör att man kan njuta av utomhusaktiviteter året om. Och livskvalitén blir på sitt bästa. Många stortrivs i området.

Playa Flamenca är den perfekta destinationen för att vila och koppla bort från det vardagliga livet och njuta av en avslappnad semester vid Medelhavets härliga temperatur.

Oavsett vad du vill ha för semester, hittar du det i Playa Flamenca. Sol, hav och stränder, god mat och dryck, golf, barnaktiviteter, lokalt intresse, vattensporter och friluftsliv, fritid och chill out tid. Playa Flamenca är en del av Orihuela Costa, den sydligaste sträckan av Costa Blanca på Spaniens östkust. Costa Blanca går söderut i Alicante distriktet från Denia, norr om Benidorm, till Pilar de la Horadada på gränsen till Murcia distriktet. Bara 45 minuter från Alicante flygplats.

#PlayaFlamenca #OrihuelaCosta #SpanienSemester

Läge

radhus

Dela

Dela