2 rums Lägenhet nära La Zenia stranden

€79,900

Beskrivning

SUPERTILLFÄLLE! Fin Lägenhet bara 300 m från den vackra La Zenia stranden!

Denna lägenhet ligger i Av. Las Palmeras, som är ett lugnt område med fin utsikt. Den består av vardagsrum, kök, ett sovrum, badrum, fälles stor takterrass och balkong, hiss finns. Möblerad och bara en kort promenad från alla bekvämligheter. Den fina stranden Cala Capitan ligger inom 4 min gångavstånd från lägenheten.

Costa Blancas och är känd för sina sandstränder, lyxiga villor och långa fina natursköna promenadsträckor längsmed kusten.

Det fantastiska torra klimatet, är räknad som ett av de hälsosammaste i hela världen, med över 320 soldagar och en härlig medeltemperatur på ca 20 º grader. De viktigaste stränderna Cala Caleta och Cala Capitan som har utmärkelsen blå flagga för dess renhet, miljövård, service och säkerhet.

La Zenia området

La Zenias stranden är en av de bästa i regionen och lockar besökare från hela Orihuela-kusten. Den är en stor, vidsträckt strand med utmärkelsen Blå Flagg och har en strandpromenad fylld av lyxiga villor, restauranger och kaféer. Stranden har fin sand, strandbarer, paraplyer, solstolar, barns åkattraktioner och vattensporter. Ligger 10 minuters bilresa från Torrevieja.

I dess närhet finns ”La Zenia Boulevard”, en i särklass absolut höjdpunkt att uppleva. Ett köpcentrum som erbjuder allt ifrån butiker som erbjuder, billiga varor till mycket exklusiva kläd, klock och juvelbutiker. Här kan man också ta med ”hela familjen” och äta för ca 10-15€ inkl dryck. Här i dess närhet kan man bowla, köra gokart, kasta dart, spela basket spela fotboll, äventyrsbad mm.

Cala Capitan Beach (Cabo Roig)

Att gå ner till strandpromenaden till stranden i Cala Capitan är fantastisk. Detta område har en fin sand, klart vatten. Det är en bred strand och har Q för kvalitetsturism och Blå Flagga för renhet. Stranden är barnvänlig och har lekpark för barn. Stranden har också en restaurang man kan njuta av glass, dryck och mat.

Cabo Roig är ett av dom mest exklusiva området i Orihuela Costa. Den har en egen småbåtshamn, en vacker guldfärgad sandstrand och en paradis vik.

#LaZenia #PlayaLaZenia #CaboRoig #strandläge #takvåning #Calacapitan

 

Läge

Dela

Dela