OM oSS

Anställde Fastighetsbyrån
Fastighetsbyrån Casas & Bostad Torrevieja

Fatstighetsbyrån Casas & Residential Real Estate Costa Blanca ble startet av Maely Campos Garcia og Frank Robert Olsvik i 2016.

Vi er spesialisert på fast eiendom i Costa Blanca Sør. Vi snakker svensk, norsk, engelsk og spansk. Fremfor alt, vi er en familie av omsorgsfulle ansatte som virkelig tar vare på våre kunder.

Vi vil hjelpe deg å finne den rette eiendommen på riktig sted og kjøpe den til riktig pris

Vi är med och guidar dig genom hela processen och vi kan även hjälpa till med allt det praktiska efter köpet, om du så önskar. Vi har en unik fastighetsportfölj bestående av enastående fastigheter på Costa Blanca`s mest eftertraktade lägen. Vi arbetar både med nybyggda och äldre fastigheter.  Lika viktigt som att välja mellan en lägenhet eller ett hus är det att känna efter i vilket område man trivs bäst. Kontakta oss gärna i god tid före din resa till Costa Blanca syd så kan vi tillsammans gå genom dina behov och önskemål och komma med förslag på bostäder som motsvarar dina drömmar och förväntningar.

Våra advokater på CIVIL SP, S.L kan bistå med information eller vägledning inom: Lagar, regler, skatter, avgifter, fullmaktsmöjligheter, spanska testamenten, uppdrag och förberedelse av lagfarten som tecknas inför Notarien, skatterepresentation, uppehållstillstånd, arvskiften, öppna spansk firma/bolag, mm…

Fatstighetsbyrån Casas & Residential Real Estate Costa Blanca
Organisasjon: Y4305513L
C / Fragata, 16, 03182 Torrevieja, Alicante, Spania
Telefon: + 34-633606771 / + 346622793505
E-post: info@casas-bostad.com
www.casas-bostad.com