OVER ONS

Anställde Fastighetsbyrån
Fastighetsbyrån Casas & Bostad Torrevieja

Fatstighetsbyrån Casas & Bostad Real Estate Costa Blanca blev startat av Maely Campos Garcia och Frank Robert Olsvik i 2016.

Vi är specialiserat på fastigheter i Costa Blanca syd. Vi pratar Svenska, Norska, Engelska och Spanska. Framför allt, vi är en familj av vårdande personal som verkligen tar hand om våra kunder.

Wij zullen u helpen om de juiste woning op de juiste locatie te vinden en kopen tegen de juiste prijs

Vi är med och guidar dig genom hela processen och vi kan även hjälpa till med allt det praktiska efter köpet, om du så önskar. Vi har en unik fastighetsportfölj bestående av enastående fastigheter på Costa Blanca`s mest eftertraktade lägen. Vi arbetar både med nybyggda och äldre fastigheter.  Lika viktigt som att välja mellan en lägenhet eller ett hus är det att känna efter i vilket område man trivs bäst. Kontakta oss gärna i god tid före din resa till Costa Blanca syd så kan vi tillsammans gå genom dina behov och önskemål och komma med förslag på bostäder som motsvarar dina drömmar och förväntningar.

Våra advokater på CIVIL SP, S.L kan bistå med information eller vägledning inom: Lagar, regler, skatter, avgifter, fullmaktsmöjligheter, spanska testamenten, uppdrag och förberedelse av lagfarten som tecknas inför Notarien, skatterepresentation, uppehållstillstånd, arvskiften, öppna spansk firma/bolag, mm…

Fatstighetsbyrån Casas & Residential Real Estate Costa Blanca
Organisationsnummer: Y4305513L
C/Fragata, 16, 03182 Torrevieja, Alicante, Spanien
Tlf: +34-633606771/+346622793505
E-mail: info@casas-bostad.com
www.casas-bostad.com