Tyytyväinen customers- viittaukset

Lars Åke och Nina-2016 Sverige

Nöjda kunder-REFERENSER
Nöjda kunder köp Playaflamenca

Käsityksemme Frank ja Maely on; ne harjoittaa, vakava ja erittäin otollinen Mitä kysymyksiä tai huolia meillä oli kuin saimme apua he eivät voineet vastata heti niin he ottivat. Meille se tuntui todella hyvä saada, että apua. Ei voida ajatella, jotta voimme hoitaa kaiken ilman tukea. Joten ydin on kaiken; tuntuu turvallisen oman päätöksensä, suosittelemme Frank o Maely ps Emme olleet osti talon, jos se ei heille. Onnea asuntolainoihin MVH Nina O Lars-Åke Augustsson

 

 

 

 

Svein og Sigrunn-2017 Norge

Refferanser kunder köp
Nöjda kunder såld i Aspe.

Vi vill tacka så mycket Maely och Frank för försäljning av vårt hus i Aspe. Dom är två underbara människor som man kan lita 110% på. De är mycket professionella och tillmötesgående. Detta är något vi inte hade lyckats utan deras hjälp, och vi kan rekommendera dom på det starkaste. Mycket nöjda, vi har känt oss säkra under hela processen!

Önskar är lycka till vidare.
M.V.H.
Sigrunn og Svein.

 

 

 

 

 

Per Arthur-2017 Norge

Refferenser Casas & Bostad
Nöjd kund sålde sitt hus i Torrevieja

 

Sålde mitt spanska hus i Torrevieja med Frank / Casas & Bostad som förmedlare. De tog hand om allt. Allt från städning av egendomen och målning, till hantering av bank, dokumenten, fullmakt och försäljning. Allt detta medan jag befann mig i Norge.

En nöjd kund som kan rekommendera detta företag!
Vänlig hälsning
Per Arthur

 

 

 

Madeleine -2017 Sverige

Nöjd  kund köp i Playa del Cura

Hej Frank och Maely!
Tusen tusen tack för allt ni har gjort. Tack vare er, så gick min dröm i uppfyllelse. Jag litade på er till tusen.. och det visade sig att jag hade rätt. Ni har varit helt underbara. Tack än en gång
Stor kram fram mig ! Mimo.

 

 

 

 

 

 

 

Luiz och Rosa -2017 Spanien

Alla fyra av oss delar tanken att det är ett ojämförligt hus, det är tillräckligt stort för oss och att det var fullt möblerad. Liksom att vara i ett lugnt område som det var vår familj letade efter. Vi är mycket glada för att vi valde denna plats att bo. Vi är mycket stolta över vårt val av köp, och allt tacket vara er på Casas & Bostad.

Ett stort tack till Maely och Frank Robert som hjälpte oss hitta vårat drömhus! Vi kan rekommendera dom på det starkaste. Mycket Mycket nöjda!

Vänliga hälsningar
Luis Ruiz och Rosa Anna Pellin